Kerkelijk nieuws archief 2009

11-09-2009

Preek uit meditatieviering van pater J. Bots Sj

Preek uit meditatieviering van pater J. Bots Sj

Pater Jan Bots, Sj, leidt meditatievieringen in het hele land. Zijn thuisbasis is Tegelen. Onder het motto: Het evangelie is een goddelijke kracht tot heil van ieder die erin gelooft... legt de pater uit hoe het evangelie kan worden geinterpreteerd. De meditatievieringen waarin geluisterd kan worden naar het evangelie worden maandelijks gehouden op 15 plaatsen in Nederland. Verder organiseert de Priorij Nazaret in Tegelen retraites en stille dagen. Op de site: www.petruscanisiusstichting.nl staan meerdere preken van de pater onder de kop: Een preek voor elke dag van de week.

 

14-04-2009

Paaswake 2009 op DVD verkrijgbaar

Paaswake 2009 op DVD verkrijgbaar

Op zaterdag 11 april werd de Paaswake, in de H.Lambertuskerk te Horst, integraal opgenomen door de Stichting AXIDEO. De 2 uur durende plechtigheid werd ingekort tot 1u27min zodat uitzenden op 1e Paasdag via het kabelkrantkanaal van Omroep Reindonk mogelijk werd. Kijk in ons fotoalbum voor enkele foto's van deze viering. Uiteraard kan ook weer een DVD met daarop de niet ingekorte registratie worden besteld.

04-04-2009

Paaswake op Reindonk TV

Op zaterdag 11 april zal de Paaswake, welke om 20uur begint in de H.Lambertuskerk te Horst, integraal worden opgenomen door de Stichting AXIDEO. De bewerkte registratie zal dan op 1e Paasdag via het kabelkrantkanaal van Omroep Reindonk worden uitgezonden. Deze uitzending zal starten om 9u30. Van deze registratie is dan ook weer een DVD beschikbaar en kan worden besteld.

07-03-2009

Afscheidsmis deken Merkx

Afscheidsmis deken Merkx

Op 1maart j.l. nam de zeereerwaarde deken R. Merkx afscheid van zijn parochies in Horst en omstreken. Van deze H.mis is een videoregistratie gemaakt door AXIDEO en verwerkt tot een DVD.

U kunt een kopie van deze DVD hier bestellen