Gastenboek

10 berichten
 
19-03-2017
Geplaatst door: A.C.J. Huenges Wajer
Smakt

De recente documentaire van Axideo
over het St. Jozef bedevaartsoord Smakt is zeer boeiend en bewijst weer eens de kwaliteit van het werk van Wim Brinkmans. Net zoals de vele Evangelie-bijdragen draagt ook deze documentaire bij aan de zo noodzakelijke voorlichting over ons fantastische R.K. geloof.

26-10-2016
Geplaatst door: Mevr. drs.Y.J.J.G.Verstraelen
Interessant gebeuren; Mariale processie Handel 201

Vandaag werd ik geattendeerd op het bestaan van Axideo: interessant, te weten, dat zo dichtbij ook al weer m.b.v. media "katholiek" beeld en geluid doorgegeven wordt.

Over de grenzen van de provincie heen zou ik graag willen attenderen op de Mariale processie in Handel zondag 30-10-2016, die begint om 18.00u. Er zal op internationale wijze gezamelijk de missionaire rozenkrans gebeden worden, opgeluisterd door zang en muziek. Processie zal gaan door het park van de OLV-parochie, uiteraard met kaarsjes. De toeloop groeit en initiatief werd jaren geleden genomen door de Brasiliaanse paters carmelieten,ocd uit het nabij gelegen St.Josefklooster, die gezonden zijn om in ons land te missioneren.

Iedereen is welkom, m.n. ook kinderen! Er zijn uiteraard geen kosten aan verbonden. Bij minder goed weer, wat nog niet voorkwam, zal e.e.a. in de bedevaartskerk plaatsvinden.

Enkele keren was Radio Maria aanwezig voor directe uitzending.

29-08-2015
Geplaatst door: Frans Verheijen
Pater Pio dag 2015

Voor het eerst hoorde ik deze maand van deze site. Prima dat de verkondiging ook via de media kan gaan.
Ik ken vele pater Pio vrienden die bij hem steun vinden maar hem niet kunnen bezoeken. Via deze mooie reportage kunnen ook zij deelnemen aan de vreugde die de vele bezoekers op Meersel-Dreef ervaren hebben op 20 augustus en op die manier kunnen nog meer mensen sterkte en troost bij hem vinden.

30-07-2015
Geplaatst door: Mattie Jeukens ofm
bewondering

Bewondering voor de bevlogenheid en passie waarmee Wim Brinkmans zich inzet voor ons geloof en het probeert via deze mooie en overzichtelijk website uitdraagt. Ik hoop dat veel mensen deze website weten te vinden. Vrede en alle goeds

11-01-2015
Geplaatst door: Harry Schraven
Preek Pater Wiel Bellemakers, CM

De preek van 10/01/14 is bijzonder. Bij het evangelie van deze dag weet hij ook Mgr.Schraven te betrekken.
Nadere informatie over Mgr.Schraven op website±
www.mgrschraven.nl

10-01-2015
Geplaatst door: Riet Niederer
zondags preken

Een heel mooi initiatief, dat ik zeker elke week zal gaan lezen en verder vertellen.

12-12-2014
Geplaatst door: Tiny Jacobs-Derkx
uizending

Jullie zijn heel goed bezig, bedankt

Groetjes Tiny

08-12-2014
Geplaatst door: kapelaan Roger Maenen
ZondagEvangelies via Parochie-website

Als parochie van Meijel verwijzen we op de website verder, naar de ZondagsEvangelies van stichting Axideo: zodat de mensen ervan weten, en ernaar kunnen kijken

29-10-2014
Geplaatst door: Cor Kerstholt
Evangelisatie

Beste M.,

Jezus heeft ons opgedragen om alles wat Hij heeft geleerd, verder door te geven. Het probleem in onze R.K.Kerk is dat de gelovigen niet weten wat er in de H.Schrift staat. En daarom zijn de kerkmensen zover afgedwaald dat ze alles geloven wat er gezegd wordt. Maar mijn enige vraag aan de kerk: hoe wordt een mens, ik dus ook, behouden.

Sterkte,
ck

05-11-2009
Geplaatst door: Anita Joosten
Complimenten!

Ha broer en collega's. Mooi en bijzonder initiatief. Ik hoop dat vele mensen gebruik zullen maken van de mogelijkheden die jullie op deze manier bieden, en dat jullie kas een beetje gespekt wordt zodat jullie die mogelijkheden kunnen blijven waarmaken.
Groetjes,
Anita Joosten, Horst